Арман Бабикян посочи единствения вариант за съставяне на правителство.Изборите идват. Не могат да

...
Арман Бабикян посочи единствения вариант за съставяне на правителство.Изборите идват. Не могат да
Коментари Харесай

Бабикян: Нинова и Христо Иванов не може да имат общ кандидат за местните избори

Арман Бабикян посочи единствения вариант за сформиране на държавно управление.

" Изборите идват. Не могат да стигнат до локалните избори, постанова се да се скарат преди този момент. Трябва да се скарат през лятото, тъй като няма по какъв начин Корнелия Нинова и Христо Иванов да имат един претендент за кмет ".

Това съобщи пред БНР Арман Бабикян от придвижване " Ние идваме ". Според него единственият шанс Асен Василев да създаде държавно управление е " да се схванат с Има Такъв Народ ", написа

" Скандалът сред Политическа партия и Има Такъв Народ стана толкоз непоносим, че започнаха да си цепят и триумфите, и неуспехите. Имат положителни образци за обща работа и внезапно всичко да стартира да се очерня, не е честно към истината... Нямаше годна връзка сред тези хора в обединението. Налага се да научат по какъв начин се поддържа връзка в коалиция ", сподели Бабикян.

Според него в този момент историческият миг постанова политиците да са по-самопожертвователни. Ако не умеят да беседват и стартират всяко изречение с " Аз ", ще вършим избори след избори ".

Според него харизмата на Кирил Петков е значима за Политическа партия, а способностите на Асен Василев - за ръководството на страната.

Според експерта по политически маркетинг Бабикян разделянето в страната ни е от дълго време. Не съумяваме да съберем нацията си, когато до границата ни има война, сподели той. 

" Нормалната реакция на една нация е да се сплоти, а ние се донацепваме. Независимо дали си ляв, десен, либерал, хората се сплотяват в такива моменти. Покрай " Златни пясъци " минават мини. Всички етапи на войната - отвън горещата, се водят против България от Русия, а ние не се сплотяваме, това е най-ужасното. Въпреки враждебните актове против България ние се вършим на глухи. Големият риск е, в случай че не успеем да събираме, тези, които желаеме да променим България ".

Азът не би трябвало да е по-силен от концепцията за обединяване, безапелационен е той.

" Синергията за общо обединяване за смяна няма надмогване. Ако може азовете да са крачка обратно, с цел да можем да свършим работа. Егоизмът е отблъскващ. Не можем да променим по този начин страната ", сподели Арман Бабикян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР